DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Værdien af et godt, slidstærkt laminatgulv

6. juli 2017

Skal du lægge et nyt gulv og overvejer du udgifterne? Glem i så fald ikke at tage flere faktorer end blot prisen på gulvet i betragtning. Et gulv i en god laminatkvalitet kan spare dig for en hel del penge i det lange løb.

Hvis du fra starten vælger et laminatgulv af høj kvalitet i stedet for det billigste alternativ, får du bedre kvalitet, slidstyrke og holdbarhed, og i de fleste tilfælde desuden et mere miljøvenligt alternativ.


Et godt laminatgulv holder længe

Vi her hos Pergo opfandt laminatgulvene i 1979, og siden da har vi videreudviklet på dem. Vores laminatgulve har en overlegen slidstyrke, ridsebestandighed og holdbarhed, og for at vise, at vi ved, hvad vi taler om, tilbyder vi markedets bedste garanti. Det betyder, at du ikke behøver at udskifte dit gulv i flere årtier. Hvis en planke alligevel bliver beskadiget, er det nemt at udskifte netop den planke, uden man behøver at rive hele gulvet op. Vores gulve er også nemme at lægge selv takket være kliksystemet PerfectFold™, hvilket betyder, at du kan spare udgifter til gulvlæggere.


Hygiejniske laminatgulve

Vores laminatgulve har et så tæt yderlag, at hverken snavs eller fugt kan trænge igennem overfladen eller samlingerne. Dette gør gulvene hygiejniske og mindsker derfor behovet for rengøringsmidler, som kan være både dyre og skadelige for miljøet. Apropos miljø, så har vi en miljøpolicy, der har gjort, at vi var den første gulvproducent, som fik tildelt det nordiske miljømærke Svanen. Et godt laminatgulv er også godt for miljøet!

Værdien af et godt, slidstærkt laminatgulv

  • Et godt laminatgulv holder i årtier
  • Pergo laminatgulve har markedets bedste garanti.
  • Et gulv, som du kan lægge selv – og dermed slipper du for udgifter til gulvlæggere.
  • Pergos laminatgulve er skånsomme mod miljøet.

Opdag vores gulve

Laminatgulv  |  Vinylgulv

Leder du efter en Pergo forhandler i dit område?

Find en forhandler


Del denne artikel