Derfor er grå gulve et godt valg

inspiration-gray-flooring

Uendeligt potentiale

Grå gulve bliver stadig mere populære, og det er ikke uden grund. Gråt har uendelige muligheder, fordi det er en neutral farve. Farven grå er alsidig: den fås i både kølige og varme nuancer.

Kombiner på kryds og tværs

Et neutralt gråt gulv er den perfekte baggrund for lyse, multifarvede møbler. Kombiner det med røde, gule eller orange accenter, og skab et levende og iøjnefaldende rum. Du kan også nå nye højder med din stil ved at kombinere et gråt gulv med metallicfarver som sølv eller guld. Gråt passer sammen med næsten alle farver og er derfor perfekt, hvis man vil blande på kryds og tværs. Med de mange muligheder kan man roligt konkludere, at gråt ikke kommer til at gå af mode foreløbig.

Et gulv til alle

Der er masser af muligheder: uanset om du foretrækker vinyl eller laminat, giver vores gulve den bedste kvalitet og komfort i dit hjem. Uanset din livsstil er der et gråt gulv, der passer til dit behov.Gå på opdagelse i alle grå gulveDerfor vil du elske grå gulve ...


Pergo grå gulve, masser af valgmuligheder

Masser af valgmuligheder

Uanset om det drejer sig om gråt laminat eller vinyl, har vi noget til alle rum, stilarter og budgetter. Og der er masser af forskellige nuancer, mønstre og finishmuligheder at vælge mellem.

 

Pergo grå gulve, holdbarhed

Holdbarhed

Du behøver aldrig igen bekymre dig om holdbarhed med Pergos TitanX™-teknologi på laminatgulv. Alle serier fås i forskellige kvalitetsniveauer, der passer til dit hjem og din livsstil.

 

Pergo grå gulve, nemt at installere

Nemt at installere

Montering går som en leg: Pergo-gulvet lægges ved blot at klikke guldbrædderne sammen. Vores patenterede PerfectFold™-kliksystem gør det både hurtigt, nemt og en fornøjelse at installere dit Pergo-gulv.

 

Pergo grå gulve, vælg tilbehør

Vælg tilbehør

Mangler du det perfekte tilbehør til dit perfekte gulv? Det kan Pergo tilbyde! Et stort udvalg af tilbehør, der er designet til at matche dit gulv, er prikken over i'et på indretningen. Gå på opdagelse i vores udvalg af paneler, profiler og tætningslister for at få den ideelle finish.

 

Pergo grå gulve, mange års garanti

Mange års garanti

Ved at installere et Pergo-gulv lægger du fundamentet til mange års ro i sindet. Der er mindst 20 års garanti på alle Pergo-gulve!

 

 

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
05-07-2017

Gå på opdagelse i alle grå gulve:

#FloorAdvisor#
Top