Gulve til dyrevenner, hvilket gulv passer bedst hjemme hos dig?

Gulve til dyrevenner, hvilket gulv passer bedst hjemme hos dig?

Ja, vi elsker vores små (og nogle gange store) firbenede familiemedlemmer. Hunde og katte er dejlige følgesvende, der altid er i nærheden. Du husker sikkert, da du kom hjem med din hundehvalp eller kattekilling. Den var kun nogle måneder gammel og fuldstændig harmløs.

Kæledyr med kløer

Pludselig forvandles det søde, lille kæledyr fra en uskyldig spirrevip til et vilddyr. Alt skal afprøves og klatres på. Kan man komme hen til den dejlige snack på køkkenbordet? Hvordan smager en sko, og er den her plante god at tisse på? Det kan være svært at regne ud, hvad der foregår inde i hovedet på de små lodne væsner, men én ting er sikker - de kan lave masser af rod.

Skarpe kløer og små søer på gulvet

Dine søde kæledyrs personlighed kan være ødelæggende for dit smukke gulv. Pludselig opdager du en lille sø, der allerede er trængt ned i gulvet og har gjort stor skade. Hunde, der ikke er stuerene, passer ikke godt til parketgulve. Hvis du gerne vil have et smukt trægulv, bør du overveje at tørre de våde pletter op, med det samme du opdager dem. I modsætning til parket er det vandafvisende vinylgulv et glimrende valg. Laminatgulve er også nemme at rengøre, uden at der er grimme pletter bagefter.

I modsætning til parket er det vandafvisende vinylgulv et glimrende valg. Laminatgulve er også nemme at rengøre, uden at der er grimme pletter bagefter.

Skarpe kløer er et andet stort problem ved de frække små kæledyr. Pludselig står vovsen i hjørnet og prøver at grave et hul eller kæmper sig ind under sengen. Også her er vinyl et godt valg, fordi det har en stærk overflade, der kan klare et dyr med kløer. Laminatgulvet fungerer også godt her, fordi det er overfladebehandlet med Titan X, der giver fremragende beskyttelse mod skader fra skarpe kløer. Husk dog på, at et laminatgulv ikke er lige så lyddæmpende som et vinylgulv. Der kan komme en del støj fra hundekløer, der farer frem og tilbage over gulvet – noget, som kan være særlig vigtigt at tænke på, hvis du bor i lejlighed og gerne vil blive ved med at være venner med underboen. Det kan være en ekstra motivation til at sørge for velklippede kløer.

Som Bambi på glatis med et glat gulv

Det kan se meget sjovt ud, når en hund glider rundt på et glat gulv, men det er nok ikke helt så sjovt for dit kæledyr. Tænk på din pelsbeklædte ven, hvis du lægger et laminatgulv, så du vælger et med struktur, hvor hunden får et godt greb.


Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
26-04-2016
09-05-2016
Top