Go to content Go to search

Indret dit hjem 'på skandinavisk'

portræt af jannice Wistrand

Jannice Wistrand

Den svenske indretningsdesigner og Feng Shui-konsulent Jannice Vistrand præsenterer her to moodboards, der kan inspirere alle, som gerne vil have en skandinavisk indretning i perfekt balance i deres hjem. Det ene har et lyst gulv som base, og det andet har et mørkere og mere rustikt gulv.

 
Moodboard med lyse farver og teksturer skabt af Jannice Wistrand

Scandinavian Dawn

Dette moodboard sørger for en rolig stemning, hvor den skandinaviske blødhed indbyder til stilhed og ro. Brugen af kromfarvet metal og sorte kontraster strammer op og gør omgivelserne mere skarpe. Det er en komposition med en afslappende indretning – ideel til soveværelser og rolige rum.

Gulvet, der anvendes i moodboardet, er L0331-03369 | New England Oak

Moodboardet viser et lyst gulv og sandfarvede toner med strejf af gråblå og rust, der danner rammen for en rolig og harmonisk atmosfære. Det lyse gulv giver en følelse af lys og rummelighed og symboliserer åbenhed. Sandfarvede toner giver rummet jordforbindelse og skaber en følelse af stabilitet og tryghed.

Den gråblå nuance er beroligende, ligesom vandet i en brusende bæk, og bruges til at indgyde en følelse af ro og fred. Vægge eller tekstiler kan tilpasses farven og skabe en afslappet og afbalanceret atmosfære. Rust kan bruges som kontrastfarve til at give det samlede look varme.

Brug af krom i form af dekorative genstande og detaljer i rummet tilfører skarphed og dristighed til den ellers bløde indretning.

Se alle vores lyse gulve

Det lyse gulv giver en følelse af lys og rummelighed og symboliserer åbenhed.
Jannice Wistrand
Moodboard med mørke farver og teksturer skabt af Jannice Wistrand

Scandinavian Dusk

Et moodboard med mørke gulve, afdæmpede grønne og grå toner, suppleret med strejf af sølv, skaber en harmonisk og afbalanceret stemning. Det mørke gulv giver et stabilt fundament med en følelse af tryghed. Grønt repræsenterer udvikling, sundhed og balance og kan inkorporeres med grønne planter eller tekstiler, der giver rummet en følelse af harmoni og friskhed.

Gulvet, der anvendes i moodboardet, er L0331-03371 | Farmhouse Oak

soveværelse med grå farver og et mørkebrunt laminatgulv

Grå toner giver en følelse af ro og stabilitet og kan bruges til både vægge eller møbler for at skabe en afslappet og afbalanceret atmosfære. Afdæmpede brune og beige toner bruges som kontrast og giver rummet en varm og indbydende fornemmelse.

Det sølvfarvede metal sørger for at give looket tydelighed og præcision. Dekorer med sølvfarvede detaljer som lysestager og spejle for at skabe bevægelse og energi i rummet.

Ved at kombinere dette lidt mørkere gulv med grågrønne nuancer, materialer og sølvfarvet metal får du en atmosfære, hvor balance og harmoni er i centrum og fremmer positivitet, bevægelse og velvære.

Se alle vores mørke gulve

Det mørke gulv giver et stabilt fundament med en følelse af tryghed.
Jannice Wistrand

Relaterede artikler