Go to content Go to search
stue med beige laminatgulv og en grå sofa

Kristinas lette og tidløse skandinaviske interiør

Kristina og hendes familie bor i en lille by i Sverige. Hun er en indretningsentusiast med øje for detaljer og kan lide at kombinere naturligt lys og bløde tekstiler og former for at skabe behagelige, overskuelige opholdsrum, som hendes familie kan nyde. Og da det var tid til at finde en slidstærk, men stilfuld erstatning af høj kvalitet for hendes gamle gulv, vidste hun, at et Pergo Sensation laminatgulv var det perfekte valg.

Oplev gulve

Robuste, men tidløse gulve i topkvalitet

“Selvfølgelig er det en stor beslutning at skifte gulv, både med hensyn til udseende og budget”, siger Kristina, “men til sidst måtte vi bide i det sure æble, da vores gamle gulv var ved at se rigtig skidt ud. Jeg ville have et gulv af høj kvalitet, der var tidsløst og let at vedligeholde, men også til en overkommelig pris.”

nærbillede af sofabord med bøger og et beige laminatgulv

Kristina arbejder faktisk i en malerforretning, der også leverer Pergo Sensation-gulve, hvilket betød, at hun på første hånd havde set, hvor tilfredse alle hendes kunder var med deres Pergo-gulve.

“Jeg ville også have et gulv, der lignede og føltes som træ, og jeg vidste med det samme, at et Pergo Sensation laminat var præcis, hvad vi havde brug for. Vi valgte Modern Danish Oak, Laminat | L0331-03372 og min mand og jeg lagde det faktisk selv. Det var virkelig ligetil, og det sparede os for de ekstra udgifter til professionel installation. Det var en ekstra bonus!”

spisestue med beige laminatgulv
stol med tæppe og en bunke bøger på et beige laminatgulv

“Aquasafe-teknologien betyder, at det er ideelt til rum som gangarealer og køkkener, hvor du har brug for gulve, der er slidstærke, usædvanligt vandafvisende og også lette at rengøre - alt sammen meget vigtigt, når du har børn og kæledyr, kan jeg forsikre dig! Og slutresultatet er spektakulært - nu har vi det samme gulv, der går fra køkkenet til gangen, stuen, tv-stuen og gæsteværelset. Det ser og føles absolut smukt ud, passer perfekt til resten af voresé indretning og har gjort hele underetagen så meget lysere og lysere."

Kristina og hendes mand er så glade for deres nye gulv, at de nu overvejer at lægge de samme Modern Danish Oak-planker ovenpå også for virkelig at fuldende looket. Men ville hun anbefale Pergo-gulve til andre? “ Helt sikkert! Vi er helt vilde med vores nye gulv, og vores venner er alle så imponerede, når de kommer forbi. Der er noget for enhver smag i sortimentet, og når det kommer til pris i forhold til kvalitet, er Pergo-gulve ganske enkelt uovertrufne.”

Kan du lide, hvad du ser? Tjek Kristina’s gulv og resten af vores Modern Plank Sensation sortiment.

Oplev gulve

© Foto credits: Kristina

Relaterede artikler