Go to content Go to search
moderne stue med store vinduer og et gråt laminatgulv

Tag et kig ind i Astrid's fantastiske hus ved søen

Astrid byder os velkommen til det drømmehus, som hun og hendes partner Vidar byggede for to år siden. Med to børn og en hund kunne de ikke forestille sig et bedre sted for deres unge familie at trives. Dette eventyrhus kombinerer en spektakulær udsigt over den tilstødende sø med et smukt interiør.

Astrid brugte en del tid på at lede efter et holdbart gulv, der ville passe perfekt ind i hendes lyse og lyse skandinaviske hjem. Da hun stødte på Pergo Natural Ash Plank Laminatgulv (L0323-01766) i sin lokale isenkræmmerforretning, vidste hun, at hun havde fundet præcis det, hun søgte.

Oplev Pergo Trondheim

hyggelig opholdsstue med pejs og gråt laminatgulv

At finde det gulv, der opfylder alle krav

"Prioriteterne for gulvene i vores hjem var pris, holdbarhed, udseende og bekvemmelighed. Det Pergo-gulv, som vi valgte, passede til alle disse kasser," forklarer Astrid. "Ud over robustheden og det naturlige trælook blev vi forelsket i farven: lys og ren, ikke for grå eller for gul".

Astrid og Vidar installerede selv gulvet, uden problemer. "Vi lagde dette Pergo-gulv i alle husets rum, bortset fra gangen, badeværelset og vaskerummet. Resultatet er præcis, hvad vi søgte. Jeg elsker, hvordan det lysner vores hjem."

"Dette gulv er et af de vigtigste elementer i vores hus. Det er tidløst og diskret nok til at passe til resten af interiøret, selv når vi introducerer nye elementer." Men der er endnu en grund til, at Astrid er helt oppe at køre med sit gulv. "Jeg er så imponeret over dets design og kvalitet. Med en baby, et lille barn og en hund i huset er vi begejstrede for, at dette robuste gulv ikke pletter. Det er let at rengøre og modstandsdygtigt over for ridser."

Det lyder som om, hun ville anbefale Pergo til venner og familie? "Helt sikkert!" Astrid bekræfter. "Jeg havde aldrig troet, at et gulv kunne gøre så stor en forskel, men Pergo har ændret min mening."

Hvis du vil vide mere om gulve som Astrid's, skal du sørge for at tjekke Pergos sortiment af Long Plank-gulve. Og hvis du er interesseret i inspiration til din egen indretning, så glem ikke at følge Astrid på Instagram!

Oplev Pergo Trondheim

stue med et gråt laminatgulv og en dejlig udsigt over bjergene
moderne stue med en grå laminat og en hvid sofa
hyggelig opholdsstue med pejs og gråt laminatgulv

© Foto credits: Astrid Marie Erdal

Relaterede artikler