Laminat- kontra vinylgulve

Laminat- kontra vinylgulve

Har du besluttet dig for, at du skal have et hårdført og fugtafvisende gulv, men kan ikke afgøre, om du skal vælge laminat eller vinyl? Her forklarer vi forskellene og lighederne mellem de to muligheder.

  

MATERIALE

Laminatgulve er fremstillet af flere lag og har en kerne af HDF (High Density Fibreboard), der er fremstillet af fine fibre fra genbrugstræ, som er komprimeret under højtryk. Det gør laminat både praktisk og overkommeligt i pris, med et ekstremt holdbart og ridsefast overfladelag.

Vinylgulve er fremstillet af flere lag, der består af PVC og glasfiber, som gør dem ekstremt hårdføre og også giver en blødere, varmere følelse under fødderne end laminatgulve. De er også mere lyddæmpende.

FUGT
BESTANDIGHED

Pergo vinylgulve kombinerer et fugtafvisende PVC-substrat med en stærk og tæt kliksamling, der giver en 100% vandtæt overflade. Det er derfor en af de mest vandafvisende gulvtyper på markedet.

Pergos fugtafvisningssystem kombinerer fugtafvisende kernematerialer med en stærk, tæt kliksamling. Overfladebeskyttelsen på vores nye Sensation gulve når hele vejen ned i de fasede samlinger mellem plankerne, så den skaber en fuldt forseglet overflade.

SLIDSTYRKE

 

Både laminat- og vinylgulve er ekstraordinært ridsefaste, slagfaste og har en høj holdbarhed.

RENGØRING

Begge typer er lette at rengøre. TitanX™ belægningen på laminatgulve er så tæt, at snavset ikke kan sætte sig fast. TitanV™ overfladelaget af vinyl er smudsafvisende, og det tætte design på kliksamlingssystemet forhindrer snavs i at trænge ned i samlingerne.

DESIGN

Det design man ser på laminat- og vinylgulve, er et detaljeret billede af de forskellige materialer. De fleste laminatgulve ligner træ, men Pergo har også laminatkollektioner, der ligner sten eller fliser.

Vinylgulve fås i en lang række forskellige design, bl.a. beton, fliser, sten og forskellige typer træ. Begge fås i forskellige teksturer og fasninger for at fremhæve følelsen af ægte naturmaterialer.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Top