Matchende fodlister til dit gulv

Matchende fodlister til dit gulv

Et nyt gulv kan du lægge på en dag. Men sjovt nok kan det tage år, før du får fodlisterne sat på plads. I forbindelse med en ombygning er det ikke usædvanligt, at man siger "Nu er vi færdige – lige bortset fra listerne, selvfølgelig …".

Fodpanelet er meget mere end blot en måde til at skjule revner mellem gulvene og væggene, og mulighederne er mangfoldige. Vælg mellem brede eller smalle fodpaneler til et klassisk eller moderne udseende og forskellige farver, afhængigt af den effekt, du er ude efter.

Listerne sætter stilen

Fodpaneler kan forbedre stilen i dit hjem. Du kan vælge et enkelt og rent design til et moderne udseende. Hvis du gerne vil give dit hjem en klassisk stil, kan du bruge lister med slyngede mønstre med inspiration fra 1800-tallet. Du kan matche fodpanelet med dørpanelet for at få et flot helhedsindtryk.

Smalle eller brede fodpaneler?

Smalle panelvarianter kan få rummet til at se lidt mere diskret ud, mens brede og slyngede paneler giver et mere eksklusivt udtryk. Hvide vægge og lister kan forstærke oplevelsen af et luftigt rum. Hvis du maler listerne i samme farve som væggene, ser de ud som en forlængelse af væggene. Hvis du vælger mørke fodpaneler, fører de øjnene ned til gulvet. Mørke lister kan også give en elegant effekt, som kan være meget flot i for eksempel en gang.

Pergos fodpaneler med klikfunktion

Fodpanelerne fra Pergo er udformet med et kliksystem, der gør dem nemme at montere. Desuden kan du skjule kabler bag panelerne – i fræsede riller – så rummet får et ryddeligt udseende.

Farvematch gulvene med fodpaneler

Du kan farvematche alle paneler til dit Pergo-gulv, uanset hvilket materiale du vælger. Eller du kan vælge traditionelle, hvide paneler. Tag et kig på Pergos sortiment:

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
01-12-2015
15-07-2017
Top