DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Pining for skandinavisk design

14. september 2016

Skandinavisk design, med fyr som en af de foretrukne træsorter, er fortsat meget populært. Det er ikke tilfældigt, at “børstet hvide fyr” er et af de design, der skiller sig ud i den nye Sensation laminat kollektion.

Under en ferie i en hytte i Norge, blev jeg forbløffet over udseendet af det børstet fyr på væggene. På grund af sin blødhed og støvet der vil gemme sig alle vegne har denne træsort ikke egenskaber, der vil kunne anvendes på gulvet.

Oke Nollet, chefdesigner Pergo, fortæller historien bag dette gulv:

“Under en ferie i en hytte i Norge, blev jeg forbløffet over udseendet af det børstet fyr på væggene. På grund af sin blødhed og støvet der vil gemme sig alle vegne har denne træsort ikke egenskaber, der vil kunne anvendes på gulvet. Det inspirerede mig til at skabe en laminat med børstet blødt træ alternativ, som ville være perfekt til gulvbelægning. Så jeg besluttede at kontakte den lokale tømmerhandel og udvalgte omhyggeligt en række originale træplanker, og sendte dem til Belgien. Vores R & D team behandlede disse originaler yderligere for at lave prototyper med en god balance i farve, struktur og design. Det endelige mål var at skabe et perfekt, naturligt udseende fyrtrægulv. Men mens almindelige nåletræsgulve har tilbøjelighed til at tage skade, kan man med Pergo Sensation laminat versionen endelig tillader folk at bruge fyrtræ i stærkt trafikerede områder samt, uden risiko for skader fra, for eksempel høje hæle.”

Vandresistens på et klik gulv

Ved at kombinere eksklusive, naturlige design med Pergo varemærkes slidstyrke, Sensation laminat yder en fuldt lukket, vandtæt overflade med en forbedret PerfectFold ™ kliksystem, der muliggør hurtig og nem installation.

Pergo Sensation er fås hos din lokale Pergo forhandler.

Oke Nollet,
design director Pergo

Følg os:

  

BRUSHED WHITE PINE,
PLANK

Article number: L0231-03373


Del denne artikel