Sådan beskytter du dit gulv

Sådan beskytter du dit gulv

Du skænker morgenens første kop kaffe. Der kommer et par dråber på gulvet. Du bemærker ikke noget, men sætter dig ved bordet.

Dit barn spiser morgenmad med hele ansigtet, og du glæder dig over den gode appetit. At halvdelen ender på gulvet er ikke er noget, du har lyst til at gøre noget ved – det er jo mandag.

Overtøjet på – nu skal vi ud. Computertasken står stadig i arbejdsrummet. Du har ikke tid til at skoene af. I stedet du går du hurtigt med lange skridt hen til arbejdsrummet. Dit barn løber efter med sko, der er fyldt med sand fra sandkassen.

Hverdagen er ikke altid god mod gulvet

Sådan er det, og sådan vil det altid være. Uanset om du bor alene, med familie eller kæledyr. Høje hæle, hjul under kontorstolen og stole, der bliver trukket frem og tilbage ved spisebordet – det slider. Mange kører barnevognen ind i huset eller lejligheden, og der kan nemt sidde små sten i hjulene. Så kan der opstå mærker.

Nogle ting er oplagt at tænke på for at minimere slitagen. Væn dig til at løfte ting og møbler i stedet for at trække dem. Sæt filtdupper på møblerne, og gør rent regelmæssigt for at forhindre, at små sten og lignende kan ridse gulvet. Behandl gulvet efter anbefalingerne. Og frem for alt: Køb et gulv, der kan klare de daglige udfordringer.

Pergos gulve står på mål for hverdagen

Gulvene fra Pergo er utroligt slidstærke. Takket være Pergos patenterede TitanX-overfladebehandling kan du få livstidsgaranti på dit laminatgulv. Du får garanti for, at overfladebehandlingen kan modstå slid, pletter og falmning fra sollys i op til 50 år.

Pergos vinylgulve er overfladebehandlet med slidlaget TitanV, som beskytter effektivt mod pletter og ridser. TitanV afviser snavs, og klikfugens tætte konstruktion forhindrer snavs i at trænge ned i samlingerne. Det lille uheld mandag morgen bliver derfor ikke noget, du behøver at bekymre dig om – gulvet kan klare masser af morgener ved spisebordet uden problemer.

Du kan med andre ord føle dig sikker på, at dit gulv fra Pergo kommer til at holde længe. Til både hverdag og fest.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
09-05-2016
Top