Sådan lægges et vinylgulv med kliksystem

Sådan lægges et vinylgulv med kliksystem

Det behøver ikke at være så kompliceret at lægge et vinylgulv selv. Der findes nemlig vinylgulve, som er ekstra nemme at lægge selv: Pergos vinylgulve med kliksystem.

Der er fordele ved én hel, stor vinylmåtte, som dækker hele gulvet, for eksempel at den er vandbestandig, og at der ikke er nogen samlinger, hvor snavs kan samle sig. Men det er samtidig lidt besværligt at håndtere en stor vinylmåtte, som skal rulles helt rigtigt ud


Nemmere at lægge vinylgulv end at lægge vinylmåtte

Med Pergos vinylgulve får du de samme fordele som med en hel vinylmåtte, uden ulemperne: Med det enkle kliksystem PerfectFold™ V lægger du én planke ad gangen, og de låses horisontalt og vertikalt for at gøre gulvlægningen både hurtig og nem.

Men hvad med samlingerne? Bare rolig. Pergos vinylgulves kliksamlinger er så stærke og tætte, at snavset ikke trænger ned og forårsager bakterietilvækst.


Let at ændre, så det bliver helt rigtigt

Sørg bare for at underlaget, hvor du skal lægge dit nye gulv, er jævnt, rent og tørt. Du kan lægge gulvet på de fleste typer af bærende gulv, men ikke på væg-til-væg-tæpper eller andre former for tekstiltæpper. For at få et ekstra lyddæmpet og isolerende gulv kan du lægge et mellemlag under klikgulvet.

Du behøver ikke specielle redskaber til gulvlægningen, det er bare at klikke planken sammen med planken ved siden af. Og hvis det bliver forkert, er det nemt at fjerne planken og lægge den om, så det bliver helt rigtigt.


  • Det er nemmere at lægge vinylgulv med kliksystem end at lægge en hel vinylmåtte.
  • Vinylgulvenes samlinger er så tætte, at snavs ikke trænger ind i dem.
  • Du behøver ingen specialværktøj og kan let lave noget om, så det bliver helt rigtigt.
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
03-07-2017
Top