Slidstærke gulve i laminat eller vinyl

Slidstærke gulve i laminat eller vinyl

Når du har brug for et slidstærkt gulv, skal du vælge laminat- eller vinylgulv fra Pergo. Den overlegne slidstyrke og holdbarhed gør, at de holder i generationer.


Slidstærke gulve i generationer

Pergos gulve har en robust og innovativ konstruktion, som giver utroligt holdbare gulve. Deres ekstreme slidstyrke gør, at vi kan tilbyde markedets bedste garanti: Vi lover, at gulvene modstår slitage, pletter og solblegning i op til 33 år.


AC-klassificering af laminatgulvets slidstyrke

For laminatgulve findes der en AC-klassificering, som angiver laminatets slidstyrke. Skalaen omfattede oprindeligt fem klasser, fra AC1 til AC5. Men Pergo-laminatgulvenes exceptionelt høje standard gjorde, at man måtte indføre en endnu højere klasse: AC6, som nu bruges i kommercielle miljøer, hvor der forekommer ekstra meget slitage.


Vinylgulve med høj slidstyrke

Pergos vinylgulve findes i de to kvalitetsniveauer Premium og Optimum. Begge har en meget høj slidstyrke, men Optimum er det, der bruges i kommercielle miljøer, hvor gulvene udsættes for ekstra meget slitage.


Flere lag gør gulvene stabile og robuste

Begge gulvtyper er opbygget af flere lag, som gør dem ekstra stabile og modstandsdygtige mod slag, ridser og fugt. De er desuden hygiejniske, eftersom overfladebehandlingen er så tæt, at snavs ikke kan trænge igennem. Dette gør dem også nemme at rengøre.

  • Pergos laminat- eller vinylgulve passer til dig, der har brug for ekstra slidstærke gulve.
  • Vinylgulvene findes i to kvalitetsniveauer, begge med høj slidstyrke.
  • Laminat- og vinylgulve er opbygget af flere lag, som gør gulvene stærkere.

 

Pergo-inforgraphic-Gør-rent-en-sammenligning-af-forskellige-rengøringsvenlige-gulve
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
08-01-2016
Top