Vælg et lyddæmpende vinylgulv frem for et linoleumsgulv

Vælg et lyddæmpende vinylgulv frem for et linoleumsgulv

Kært barn har mange navne: PVC-gulve, plastikgulve – eller vinylgulve, som vi kalder dem hos Pergo.


Gør livet lidt mere støjsvagt med et vinylgulv

Nogle gange kan det hjemlige støjniveau blive lidt for højt. Det kan være legende børn, lyde fra potter, pander og porcelæn, sko med hårde såler, en vaskemaskine, som er fyldt forkert, en hund med uklippede kløer, der løber på et hårdt trægulv. Det føles sikkert ikke så fristende at beklæde rummet med tæpper fra gulv til loft, så hvad er alternativet? Sats på en gulvbelægning i vinyl, Pergos lyddæmpende vinylgulve er et godt og smart alternativ til linoleumsgulve.


Vinylgulve reducerer lyden af trin

Pergos vinylgulve er ikke det samme som et almindeligt gammeldags vinylgulv – det fremgår også af forkortelsen LVT, som betyder Luxury Vinyl Tiles. Vores vinylgulve er fremstillet af et blødt vinylmateriale, som reducerer lyden af trin, så de er lydsvage og behagelige at gå på.

Hvis du gerne vil have et ekstra lydsvagt gulv, kan du desuden satse på et mellemlag, der lægges under gulvet og yderligere dæmper lyden af trin.


Modstandsdygtige mod slitage og nemme at lægge selv

Nogle andre fordele ved vinylgulve er, at de er modstandsdygtige mod slitage, som ridser og slag, de er lette at rengøre, hygiejniske og vandbestandige. De er desuden nemme at lægge selv og fås i en masse forskellige mønstre, der genskaber smukke naturmaterialer.

  • Et vinylgulv gør dit hjem lidt mere stille.
  • Gulvet er modstandsdygtigt, nemt at rengøre og lægge selv.
pergo-infographic-vaelg-et-lyddaempende-gulv-i-vinyl-frem-for-et-linoleumsgulv
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
02-12-2015
Top