Go to content Go to search
brunt køkken i træ med mørkegrå vinylfliser fra Pergo

Vælg vinylgulve med kliksystem i stedet for klinker

Når du skal bruge et meget modstandsdygtigt og vandtæt gulv, er et vinylgulv med kliksystem et bedre valg end klinkegulv. Pergo har gennemført en test, hvor et af vores vinylgulve blev udsat for hårde belastninger, og det levede i høj grad op til standarden. Et klinkegulv er vandtæt og robust, men det er også hårdt, glat og koldt. Et vinylgulv er blødt og behageligt at stå og gå på og har desuden en lyddæmpende effekt.

Opdag vores vinylgulve

Vinylgulve med en enestående slidstyrke

Vores vinylgulve er opbygget af fem lag, hvilket giver dem en enestående slidstyrke og stødbestandighed.

Nederst er der et ekstra slagbestandigt vinyllag, på det ligger et stabiliserende lag med glasfiber og i midten en meget stærk og slagbestandig vinylkerne. Oven på dette ligger mønsterlaget, og der er masser af naturtro mønstre at vælge imellem.

Øverst beskytter overfladelaget mod friktion, pletter og slitage.

Yderlaget gør også gulvet hygiejnisk, eftersom den tætte overflade forhindrer snavs og fugt i at trænge ned under overfladen og i samlingerne, og dermed modvirkes forekomsten af bakterier.

Nemt selv at lægge vinylgulv med kliksystem

Det patenterede kliksystem PerfectFold™ gør det muligt at låse gulvet både vertikalt og horisontalt, så det er nemt og hurtigt at lægge gulvet selv: Man skal bare trykke ned og klikke på plads. Alle vores vinylgulve er desuden helt ftalatfri og har op til 25 års garanti.

Test af vinylgulv med kliksystem

For at bevise vinylgulvets overlegne slidstyrke udførte Pergo i 2015 en test i Belgien, hvor vi opbyggede en halfpipe (skateboardrampe), der var belagt med Pergo Optimum LVT. Derefter inviterede vi en gruppe af skatere og BMX-cyklister til en test – de skulle forsøge at slide rampen så meget som muligt. De gjorde deres bedste, men hvor meget de end forsøgte, lykkedes det dem ikke engang at lave et mærke i gulvet.

  • Vinylgulve er slidstærke og vandtætte, ligesom klinker. De føles desuden bløde og behagelige at gå på.
  • Pergos vinylgulve har en enestående slidstyrke og holdbarhed.
  • Det er nemt selv at lægge vinylgulv med kliksystem.
  • En test med skatere og BMX-cyklister beviste gulvets slidstyrke.

Opdag vores vinylgulve

Relaterede artikler

woman installing a pergo vinyl floor on an underlay

Læg selv nyt vinylgulv

Måske trænger korkgulvet i køkkenet til en udskiftning? Læs, hvordan du selv lægger et flot, nyt vinylgulv – så ved du, at du får et problemfrit gulv.