Pergo Perstorp laminatgulve - bedst sælgende skandinaviske gulve

Perstorp - En tidløs kollektion med et strejf af Skandinavien

Vi opfandt engang laminatgulve i 70’erne i en lillebitte landsby ved navn Perstorp, Sverige. Det var et revolutionerende design med flere lag af holdbare materialer, der stadig har det autentiske udseende og den autentiske følelse af naturligt træ. I vores nye serie gik vi tilbage til vores rødder i det sydlige Sverige. Vi samlede nogle af vores bedst sælgende décorer fra Skandinavien, kombinerede dem med fire helt nye designs og skabte denne ultimative basiskollektion - en tidløs klassiker. Vi er dog blevet ved med at udfordre os selv gennem årene for at forbedre kvaliteten og holdbarheden.

Det skandinaviske touch

Skandinaverne har en naturlig gave til tidløst og funktionelt design. Det’er indlejret i vores kultur. En typisk skandinavisk stue trives med enkelhed. Den’er ikke fyldt med prangende farver og mønstre, den’handler om åbne rum og kvalitetsmaterialer, der taler for sig selv. Det’er det rene, men hyggelige skandinaviske touch. Vi’har udvalgt nogle af vores bedst sælgende gulvdesignere i Norden sammen med fire helt nye . Hvert af dem er et perfekt eksempel på tidløst og langtidsholdbart design.

Pergo Perstorp laminatgulve - bedst sælgende skandinaviske gulvdesigns

Hvorfor vælge et Perstorp laminatgulv

Pergo Perstorp laminatgulve - 100 % vandafvisende

100 % vandbestandige

Vores AquaSafe-funktion gør alle Perstorp-gulve vandafvisende, med en vådgaranti på 5 år. Så du skal ikke’bekymre dig om det glas rødvin, du’kommer til at spilde, mens du fortæller historien. Gulvet kan klare det.

Pergo Perstorp laminatgulve - ridse- og pletbestandige

Ridse- og pletbestandigt

Vores Perstorp-serie er ridse- og pletbestandig takket være det beskyttende toplag. Det vil stadig være en udfordring at lære dine børn at spise ordentligt, men du behøver ikke at bekymre dig om rodet. Og hvis du beslutter dig for at ommøblere din indretning, kan du gøre det frit og uden at bekymre dig for meget om ridser. Vi tilbyder dig vores mest holdbare gulv nogensinde, med en garanti på op til 33 år. Så vælg med omtanke, det kan være det sidste gulv, du’nogensinde vil købe

Pergo Perstorp laminatgulv - nem installation

Hurtig og nem installation

Tror du, at du kan gøre det selv? Du’har helt ret! Med vores PerfectFold-kliksystem er det hurtigt og nemt at installere dit Perstorp-gulv. Det eneste, du’skal bruge, er en sav til at skære dine gulvbrædder til. Du skal blot klikke plankerne på plads. Færdig.

Et klassisk design til alle

Selv om vi elsker et godt klassisk design, tror vi ikke på, at ét gulv passer til alle. Vi kan godt lide at hylde det unikke i mennesker, og denne individualitet bør afspejles i de gulve, du vælger i dit hjem. Derfor’har du med Perstorp mulighed for at vælge mellem 16 unikke designs. Der’er kun én ting, som de alle har til fælles: de er alle tidløse. Designtrends vil komme og gå i de næste årtier, men du kan være sikker på, at disse designs vil passe perfekt til din smag, uanset hvordan den udvikler sig.

Start "RoomViewer" >

Vi passer på vores planet

Når du vælger dit yndlingsdesign fra vores Perstorp-sortiment, skal du føle dig godt tilpas, fordi du’træffer et godt valg for miljøet. Vi’er ekstremt stolte over at være den første gulvproducent, der har modtaget det prestigefyldte Nordic Swan Ecolabel for et gulv. Svanemærket tildeles produkter og tjenesteydelser, der opnår de højeste miljømæssige resultater i hele deres livscyklus.

Få mere at vide om vores indsats for bæredygtighed

Pergo Perstorp laminatgulv med Svanemærket