Miljø

Environment

Hos Pergo passer vi lige så godt på det miljø, vi er med til at skabe i dit hjem, som det vi deler udenfor. Når du vælger et af vores gulve, skal du kunne føle dig tryg ved at vide, at det er produceret med et minimum af ressourcer. Og vi er stolte over at kunne sige: Det kan du.

Original Laminate

Vores miljøpolitik påvirker vores valg af råmaterialer, produktionsprocesser, transport og emballering. Og det er ikke kun ord. Vi er stolte over at kunne omsætte vores miljømæssige ambitioner til handling. 80 % af indholdet i vores produkter består af overskudstræ fra træindustrien. Vi bruger kun bæredygtige træsorter som fyr og gran – aldrig eksotiske træsorter eller træ, der stammer fra udryddelsestruede regnskove.

Vi er nået et langt stykke. Vi var den første gulvproducent, der fik vores produkter certificeret med det officielle nordiske miljømærke Svanen. Vores PEFC-certificerede produkter markerer, at det anvendte træ i disse produkter stammer fra bæredygtige skove. Og vi holder stadig øje med nye løsninger, der både er økonomiske og bæredygtige. Fordi vi mener, at disse ting er uløseligt forbundet med hinanden.

ecolabel nordic   PFEC   Ü-symbol

EPD logo   A+ logo

M1 logo   Ecolabel EU

Vinyl Plank and Tiles

Bæredygtighed var en topprioritet, da de nye vinylgulve blev udviklet. Den energibesparende og ultramoderne produktionsproces reducerer spildet til et absolut minimum, så det er så blidt som muligt, både for dine fødder og for vores planet.

Og som for alle Pergo gulve er Pergo vinylgulve meget lettet at pleje og holder længe, hvis de vedligeholdes korrekt, hvilket medfører en lav miljømæssig påvirkning i hele gulvets levetid.

  • 100% ortho-phthalatfri
  • Meget lav VOC-emission
  • Genanvendelse
  • Energieffektiv produktion