Vandafvisende laminatgulve

Med Aquasafe-teknologien sætter Pergo nye standard indenfor laminatgulv når det kommer til vandafvisning. AquaSafe giver dig mulighed for at opnå vandafvisning på dine laminatgulve i ganger, køkkener og andre våde områder. Men evnen til at modstå vand er ikke den eneste fordel. Vandafvisende laminatgulve er også modstandsdygtige overfor snavs og pletter.

AquaSafe Laminatgulv

AquaSafe skaber en forseglet overflade – hele vejen ned i samlingen – effektivt forhindring af vand fra at trænge ind i gulvet. En ekstra bonus ved at gulvene er vandtætte, gør dem også hygiejniske og nemme at vedligeholde.

Garanti

Resultatet? Vand, snavs, og pletter bliver på overfladen og kan nemt fjernes. Oveni i alt det? På alle Wide Long plank og Modern plank tilbyder vi en 10-års garanti og Elegant plank og Classic plank 5-år.

Søger du et gulv uden bekymringer?

I værelser, der kan ske et stænk eller to, sætter Pergo AquaSafe en ny standard for laminatgulv, når det kommer til vandresistens!

Køkkenet

Køkkenet

Og for at gøre det endnu mere enkelt kombinerer laminatgulvene udseendet med vandafvisende egenskaber. Hvad kunne være bedre til at gøre køkkenet til dit alrum?

Dagligstuen

Dagligstuen

Vandafvisende betyder også vin- og sovsesikkert. Hvis du spilder noget, så tørrer du det bare af!

Børneværelset

Børneværelset

Hvem ved, hvad de finder på? Et vandafvisende gulv er en god forsikring.

Alle vandafvisende laminatgulve:

Start "RoomViewer" >

Prøveservice er midlertidig utilgængelig

Grundet COVID-19 (coronavirus) udbruddet og de præventive tiltag vi er i gang med at foretage, er det p.t. ikke muligt at bestille gulvprøver indtil videre.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller har anmodninger, så må du ikke tøve med at kontakte din faste Pergo kontaktperson eller send en e-mail til os ved hjælp af kontaktformularen..