Glem klinkegulvet – Prøv et Pergogulv i stedet

Glem klinkegulvet – prøv et Pergogulv i stedet

Overvejer du at få et klinkegulv i køkkenet eller entréen, fordi du forestiller dig, at det vil være flot og nemt at holde rent? Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du kan få et gulv, der ser ud som klinker, men som har endnu flere fordele og ingen af klinkegulvets ulemper?


Klinkegulv

Hvis vi starter med fordelene ved et klinkegulv: Det tåler snavs, fugt og varme og er slidstærkt og holdbart.

Så er der ulemperne: Det er koldt, hårdt og svært at installere selv, hvis man ikke er erfaren.


Alternativer

Hvad er alternativerne?

Pergo har både laminatgulve og vinylgulve med mønstre, der ser ud som klinker, og disse gulve har de samme fordele som klinkegulve, men ingen af ulemperne.


Laminatgulv

Pergos laminatgulve har en utrolig god slidstyrke og modstandsdygtighed mod pletter, slag og ridser, en stærk og tæt kliksamling, høj brandsikkerhed, antistatiske egenskaber og en glat overflade, som forhindrer, at bakterier samles og udvikler sig, hvilket gør det let at holde gulvet rent og giver et højt hygiejnisk niveau. Sensationgulvene har også en fugtbestandig stamme. Kliksystemet gør det desuden nemt at lægge gulvet selv.


Vinylgulv

Vores vinylgulve har ligesom laminatgulvene en overlegen ridse- og slagbestandighed og har en flerlagsoverflade, som beskytter mod pletter og slitage. Det bløde vinylmateriale gør desuden, at gulvet bliver lydsvagt og behageligt at gå og stå på, også i lang tid. Det yderste lag er smudsafvisende, hygiejnisk og let at holde rent, og den tætte kliksamling forhindrer, at snavs og fugt trænger ned i gulvet. Vinylgulvet har også en høj brandsikkerhed, hvilket er yderst praktisk netop i et køkken. Og selvfølgelig er det også nemt at lægge selv.


  • Laminatgulve er slidstærke, fugtbestandige, hygiejniske og nemme at lægge selv.
  • Vinylgulve har de samme positive egenskaber som laminatgulve og føles desuden bløde og lydsvage at gå på.
  • Klinkegulve er slidstærke, holdbare og modstandsdygtige, men kan føles hårde og kolde, og det er svært at lægge dem selv.
pergo-infographic-glem-klinkegulvet-prov-et-perogulv-i-stedet
Find en forhandler >

Relaterede artikler

31-07-2017

Hvorfor vælge vinyl i stedet for et linoleumgulv?

03-07-2017

Linoleumsfliser eller vinylgulv med kliksystem?