Pergo-konkurrence – Hvor lang tid tager det at montere et gulv?

Montering af nyt gulv er en god metode til at opgradere et rum og øge værdien af dit hjem. Men er det ikke altid en dyr og/eller tidskrævende opgave? Det behøver det ikke være. Med et klikgulv fra Pergo kan du klare arbejdet selv og spare en masse penge. Og fordi vores gulve er så nemme at montere, kommer du heller ikke til at bruge al din dyrebare fritid på det.

Renovering – hvem har tid til det

Vi ved alle, at det altid er en god investering at opgradere et rum. Men vores renoveringsplaner kommer altid i baggrunden, fordi der er alle mulige andre forpligtelser, der skal klares. Den primære undskyldning? For lidt tid. Alt i alt tager det dog væsentligt kortere tid at montere et Pergo-klikgulv end at lægge et puslespil med 500 brikker, se en hel sæson af din yndlingsserie eller lære en papegøje at sige "Pergo". Hvordan ved vi det? Fordi vi testede det! Se vores Pergo-konkurrence nedenfor.

Pergo-konkurrence

Hvad er hurtigst? At montere et Pergo-gulv eller ...

At lære en papegøje at sige Pergo?

At se en hel sæson af en serie?

At lægge et puslespil med 500 brikker?

Når det hele bare klikker

Det er lige meget, om du foretrækker laminat eller vinyl – hvert eneste Pergo-gulv er udstyret med det smarte, patenterede PerfectFold™-monteringssystem. Det er også ligegyldigt, om du er venstre- eller højrehåndet: Du skal bare klikke plankerne sammen, og så kan du gå på dit splinternye gulv i løbet af ingen tid. I mange tilfælde behøver du slet ikke fjerne det gamle gulv. Du skal bare sørge for at forberede undergulvet ordentligt. Og gem bare den besværlige lim væk: Den får du ikke brug for.

Kliksystemet er rent faktisk så gennemtænkt, at der nærmest umuligt kan opstå skader under montering. Vil du gerne udskifte nogle slidte planker på et senere tidspunkt eller genmontere dem et andet sted? Med PerfectFold™-teknologi er det nemt at løfte plankerne op og montere dem igen, uden at de bliver beskadiget.

Find dit yndlingsgulv

Klar, parat, start

Hvis du synes, at alt dette lyder fantastisk – og er ivrig efter at komme i gang – bliver du glad for at høre, at Pergos klikgulve egner sig perfekt til gulvvarme. Du skal bare følge den monteringsvejledning, der følger med gulvet, vælge et egnet underlag og sige farvel til kolde fødder.

Find et gulv, du klikker med

Det er måske slet ikke så dyrt og tidskrævende at lægge et gulv, som du troede. Spørgsmålet er så: Hvilket gulv skal du vælge? Vi forstår dit dilemma. Pergo har et klikgulv til alle rum og alle præferencer – lige fra et robust gulv i køkkenet og entréen til iøjnefaldende blikfang i stuen. Lad os hjælpe dig med at finde den rette type gulv til dit rum.

Find dit yndlingsgulv

Relaterede artikler

31-05-2018

Fem tips til dig, der gør det selv

29-05-2018

Læg et nyt gulv oven på det gamle