DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Gulvlister til laminatgulve

En gulvliste er den sidste detalje - prikken over i’et - når det kommer til at lægge et nyt laminatgulv. Flotte gulvlister dækker ikke blot gabet mellem gulv og væg, de fungerer også som en fin indretningsdetalje, som giver en hjemlig følelse.

En gulvliste er det ekstra touch, der gør dit nye gulv komplet. Det gælder om at matche lister og gulv på den helt rigtige måde. Et laminatgulv kan med fordel kombineres med en gulvliste eller fodpaneler i laminat.

Det er ikke nødvendigt at vælge den traditionelle hvide liste, vælg i stedet noget, som, du synes, passer godt ind i det pågældende rum. Det er forholdsvis nemt at montere dine fodpaneler, idet du blot skal anvende almindeligt værktøj såsom en hammer, skruetrækker og sav. Kontakt en gulvlægger, hvis du føler dig usikker på, at du selv kan klare opgaven.

Accessories Aestetics

Fodlister

Pergos farvekoordinerede fodlister monteres nemt og fleksibelt vha. et såkaldt snap-in-system, søm, skruer eller lim. Alle fodlister har udfræsninger på bagsiden, så det er nemt at skjule kabler.