Et overblik over de stilfulde gulve

Et overblik over de stilfulde gulve

Nogle gange er det faktisk det ydre, som tæller. Man kan få mange flotte gulve, men Pergos gulve har lige lidt mere at tilbyde: De har ud over smukke mønstre også mange forskellige overfladestrukturer og glansniveauer, som tilfører gulvet en ekstra dimension.


Flotte laminatgulve med forskellige strukturer

Mange tror, at laminatgulve er glatte og blanke træimitationer, men nu kan de være meget mere end det. Pergos laminatgulve fås i en masse forskellige træmønstre, og de fås desuden med 7 forskellige overfladestrukturer, der forstærker gulvets autentiske udseende. Nogle eksempler er Genuine Wood, som har en let poleret struktur, der følger årringene, Genuine Rustic, som giver en gammeldags følelse med en grov struktur med sprækker, knast- og alderseffekter samt Genuine Sawcut, der har en naturtro træstruktur med savmærkeeffekter.

Genuine Stone giver et naturtro stenlook, både med hensyn til udseende og overfladestruktur.


Vinylgulve med en naturlig følelse

”Vinylgulve” har også fået en helt ny betydning med Pergo vinylgulve. Både mønstrene og strukturerne i vores vinylsortiment er inspireret af den naturlige følelse fra træ, læder og grov beton. Vinylgulvene er opbyggede som planker, og siderne på plankerne kan fases på forskellige måder for at skabe en endnu mere autentisk følelse. Fasningen kan også tilpasses i farven – for eksempel kan mørkere fasninger give et mere rustikt og ældet look, og lysere fasninger giver et blødere udseende.


Trægulve med forskellige egenskaber og overfladebehandlinger

Vores trægulve fås også i flere forskellige kollektioner, der er baseret på plankeformat, tykkelse og fasninger, og hver kollektion har et smukt design kombineret med mange forskellige egenskaber og overfladebehandlinger.


Holdbare og slidstærke gulve

Selvfølgelig er alle gulvene lige så holdbare, slidstærke og vandresistente, som Pergo-gulve altid er, uanset overfladestrukturen.

pergo-infographic-ytor-och-strukturer-da-laminatgulve-er-antistatiske
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
01-06-2016
Top